Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A külsőm miatt nem fogok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külsőm miatt nem fogok senkinek sem kelleni?

Figyelt kérdés
Volt, akire rámosolyogtam, erre úgy nézett rám, mint valami baltásgyilkos. Aztán volt sokszor, hogy interneten próbálkoztam. Anotalk, randivonal, chat.hu, itt is, hoppá. :D Kb mindenki lekoptatott, egyszerűen hányingert kapnak tőlem, holott nem vágok senki szavába, mindenkivel kedves vagyok, stb... Úgy vélem, a külsőm miatt ilyenek, hisz egyből letiltanak, ha rájuk írok, illetve az utcán is elfordulnak tőlem... Volt már pasim, de egyikük sem bókolt nekem soha, végül mindegyik szakított velem. Suliban pedig sokat csúfoltak a kinézetem, és a súlyfeleslegem miatt. 17L
2019. ápr. 10. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Rossz emberekkel ismerkedtél. Nekem például nem számít a külső, olyannak szeretem az embereket amilyenek. De ezt csúnyán kihasználják ahelyett, hogy viszont szeretnének. Úgyhogy megértelek.
2019. ápr. 10. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

A kinézeted milyen?

Teszel érte, hogy a lehetőségeidhez képest csinos legyél, vagy igénytelen vagy?

2019. ápr. 10. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Te butus!

Az elsonek nagyon is igaza van!

Akiben szeretet van az úgy fog imádni,ahogy Vagy!

Nem beszélve,arról,hogy Isten,milyen nagyon szeret téged 😊

2019. ápr. 10. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

az első nagyon cuki, de csak mert borzasztóan hiányzik neki, hogy ne csak felfújható dolgokkal kerüljön intim kapcsolatba....

egy párkapcsolat nem működik néhány hónapnál tovább sz ex nélkül, de azt meg nehéz úgy kivitelezni, hogy csak a személyiséged vonzó, a többi rész vagy unalmas vagy rossz esetben ronda is...

én is nő vagyok, illetve egy csúnya mutáns leginkább, de szerintem jobb ha nem hiszed el ezeket a cukiskodó baromságokat, mert utána kétszer ennyire fog fájni, hogy ja, mégse, bocs, az élet nem a gyakorikérdések. a csúnya embereknek nem lesz senkije, ez a sorsunk.

2019. ápr. 10. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,ha jót akarsz magadnak,többet nem teszel fel,ilyen kérdést,mert nem mindenki bátorít!
2019. ápr. 10. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:

En személy szerint nem hiszek abban, hogy létezik "csúnya" ember, csak nincs az ő lehető legjobb formájában. Egy kis odafigyelessel, valtoztatassal rengeteget javulhat a külsőd😊

Egyébként en se tartom magam szépnek, van nem egy hibám, aztán nagy ritkán mégis elofurdol, hogy valakinek megtetszem. Szóval ne aggódj, biztosan kelleni fogsz valakinek, csak ügyelj az apoltsagra, kívül belül. Ha gondolod adatok tippeket, hogy én mire próbálok odsfigyelni, hogyan "szepulok".

2019. ápr. 12. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!