Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Belezúgtam egy lányba és nem merem elmondani neki.2019. jún. 25. 21:13
2/6 A kérdező kommentje:
De mit mondjak neki?
2019. jún. 25. 21:19
3/6 anonim válasza:
Istenem, hát mit mondanál? Gondolkozz már el hogy kell kommunikálni. Próbálj közös témát teremteni vele, aztán ha jóban lettetek akkor közöld vele hogy tetszik neked. Ha meg nem mered elmondani neki, akkor felejtsd el az egészet, mert nincs olyan kapcsolat hogy nem merte elmondani valaki valakinek hogy tetszik, szóval szedd össze a bátorságod és csinálj valamit.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ne úgy kezd hogy "szia szerelmes vagyok beléd" mert úgy lehet elijeszted. Hívd el valahova,pl.sétálni ,kávézni stb.
Ismerkedj vele, attól hogy külsőre bejön neked, az még nem azt jelenti hogy szereted.
5/6 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy mosogató gépet
6/6 anonim válasza:
#5-t imadom.
Nem szabad elmondani, huzdd inkabb az agyat, szivasd meg, azt szeretik.. elmondod neki, tuti bukta van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!