Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lehetetlennek látok egy kapcsolatot, van más megoldás az elengedésen kívül?
Figyelt kérdés
Szeretek egy nálam 2 évvel kisebb fiút aki külföldi. Valószínűleg ő nem szeret viszont, és egyébként sem ilyen lányok kellenek neki mint én mit tegyek? Próbáltam elengedni de eddig nem nagyon jött össze. talán neki is jobb lenne és akkor képes lennék rá az ő érdekében De nagyon tanácstalan vagyok ez ügyben. Nyilván azt szeretném ha nem kéne elengedjem a dolgot.ma 19:37
1/4 anonim válasza:
Léven, hogy megpróbáltad rlengedni a dolgot és nem nagyon sikerült akkor próbáld meg megírni neki az érzéseidet iránta és nemleges válasz esetén az esetleges hasraesés nagy esélyel segíteni fog neked ebben.
2/4 anonim válasza:
Külföldön is él? Mennyi idősek vagytok? Találkoztatok személyesen?
3/4 A kérdező kommentje:
#1 nem hiszem hogy segítene, én jönnék ki gázul belőle és félek hogy többet nem tudnánk beszélni azt mondtam számíthat rám, ha csak barátként tekint rám is nem szeretném ha nem írna nekem szívesen ezentúl amiatt mert elmondom mit érzek
ma 20:42
4/4 A kérdező kommentje:
#2 találkozunk személyesen, úgy ismertem meg, kozepsuliban vagyunk még mindketten
ma 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!