Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakibe szerelmes vagyok. Viszont nemtudom hogy tetszek e neki meg van egy barátnőfélesége viszont mindig engem néz. És már egyszer kétszer írogttunk de még élőben nem beszéltünk egyszer sem. Akkor hogyan közelítsek felé? Ő fiú én lány...
Figyelt kérdés
tegnap 21:14
1/5 Floraa4 válasza:
hat a baratnofeleseg mennyire komoly? hat probalj velem beszelni pl van egy tollad,milyen ora jon... meg ha adsz neki kisebb de viszonozhato jeleket az is jo ha viszonozza valszeg bejossz ha nm akkor nm
3/5 A kérdező kommentje:
Há igazából nem olyan komoly mert a lány azt mondja ő nem akar semmit viszont mások meg azt mondják hogy a pali nem akar semmi...
tegnap 22:50
4/5 anonim válasza:
Én addig nem kezdenék bele semmibe, ameddig nem tiszta a terep.
5/5 anonim válasza:
Ne legyél tapló és ne tedd tönkre a kapcsolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!