Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az a késztetésem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az a késztetésem, hogy ha szerelmes vagyok egy lányba/tetszik külsőre-belsőre, akkor nagyon szorosan meg akarom ölelni? Más is ilyen?

Figyelt kérdés

Ha egy lány már hosszabb ideje tetszik minden szempontból: gyönyörű, okos, kedves, aranyos, akkor szeretném minél erősebben magamhoz szorítani. Persze nem erőszakosan, úgy, hogy ő nem akarja, hanem csak úgy, ha ő is benne lenne.

Sajnos még nem nagyon ölelkeztem soha lányokkal... Barátnőm se volt még soha életemben, pedig már 17 éves vagyok, szóval ez sajnos csak egy vágyálom maradt...

Ez mennyire normális egy fiúnál? Miért érzek erre késztetést? Más is ilyen? Persze a "lágy ölelkezést" sem utasítom el, de ha egy lány tényleg nagyon szimpatikus, nagyon tetszik, szerelmes vagyok, akkor megjelenik ez a késztetés valamiért...

tegnap 23:21
 1/3 anonim válasza:
25%
nincs vele gond, ez semmi az én "késztetéseimhez" képest
ma 00:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha kölcsönös, teljesen normális.
ma 01:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Tetszik neked valaki, ezért meg akarod ölelni, nincs ezzel semmi gond.
ma 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!