Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Normális hogy egyszerre 2...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy egyszerre 2 fiúba vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés

Valahogy teljes ellentétek. Az egyik magas, szőke, külsőre pont az esetem. Tudok vele mélyebb témákról beszélni, visszahúzódó, félénk, eddig csak nekem nyílt meg igazán. Legalábbis ő ezt mondta. Régen együtt táboroztunk, akkor még tényleg csak barátok voltunk. Valahogy bejön ez a titokzatossága, meg hogy nagyon lágyan tud bánni azokkal akiknek szüksége van a segítségre. Tetszik amikor csak úgy összenézünk és a lelkemig hatol a tekintete. A másikójukat külsőre valahogy nem találtam elsőre kifelyezetten vonzónak. Középmagas, barna hajú, olyan ducibb kicsit, szemüveges. Viszont belsőre nagyon kedvelem. Mindenki szereti őt, nagyon aranyos, harsány, mindenki problémáját a szívére veszi, benne van minden szervezésben (Tudom hogy ez kívülről gáznak hangzik, de tényleg sokan szeretik, és kb az egész suli ismeri őt). Szokott engem is hívni ezekre a szervezős programokra, és itt ismerkedtünk meg jobban. Nemmellesleg belé szerettem bele elsőként.

Mit kell tenni ilyenkor? Kell egyáltalán tenni bármit is? Kiszeretek majd mindkettőből?

16L

tegnap 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket se szereted igazán.
tegnap 23:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyikbe se vagy szerelmes, csak mindkettő tetszik. A lényeg, hogy ilyen helyzetben érdemes várni, mert addig felesleges választani, ameddig egyik sem meggyőzőbb a másiknál.
tegnap 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Ennek köze nincs a szerelemhez. Kedveled őket, rokonszenvesek. Azt lehet 12-t is. Szerelmesnek lenni csak 1-be.
ma 00:08
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is csak tetszenek, bejönnek, nem pedig szerelem a leírtak alapján.

Mindkettőjüknek megvan az előnye és a hátrányai is.

Ha rám halgatsz akkor vár még amíg biztosra ki nem alakulnak az érzéseid és döntőképes leszel szerelmileg és választod azt. Viszont ennél a lehetőségnél nem biztos, hogy kettejüj közül lesz a nyerő, mert más is lehet. Ha pedig nem akarsz várni egyáltalán akkor meg azt keresd meg ezügyben aki jobban bejön tetszésileg, DE ezt nem javaslom egyáltalán, mert EZ MÉG NEM SZERELEM

ma 00:16
 5/7 anonim ***** válasza:
42%

a szerelem nem akkor derül ki amikor hormontól tengve viszket a nuni és bejön mindenféle pasi

hanem amikor lányként neked kell kiállnod valamelyik mellett akár úgy is hogy kínos helyzetbe kerülsz.

hidd el.

ma 03:52
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

Ez nem szerelem, csak tetszes.

Utolso jol irja,majd ha neked kell kiallnod valamelyik mellett, akar a masik ekvesztese aran, meg tudod melyikbe vagy szerelmes.

ma 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
Az első a normálisabb szerintem rá hajtsd inkább
ma 14:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!