Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már szerelmesek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szerelmesek idősebb lányba? Jó vége lett vagy csalódás?

Figyelt kérdés
Írnátok történeteket/tapasztalatokat?

jan. 21. 22:16
 1/4 6pounder válasza:
65%

Voltam igen, ő 11-én született én pedig 26-án.

De sajnos nem jött össze mert én nagyon szerettem, ő pedig nem annyira. Szóval, amikor kellettem neki "használt" amikor nem akkor lekoptatott :(

De nem hiszem, hogy a korkülönbség volt a gond.

jan. 23. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Sose tekintett potenciális jelöltnek.
jan. 24. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy srác inkább vele egykorúval vagy fiatalabbal legyen együtt inkább tapasztalataim szerint.
jan. 25. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nőként írom teljesen őszintén (lehet, hogy lepontoztok miatta), hogy sajnos nem tudnék komolyan venni egy fiatalabb fiút, így nem is akarnék tőle semmit. Ha csak pár hónap/fél év (talán nagyon max 1 év) különbség van, az más, de egyébként nem tudnék férfiként tekinteni rá. Aztán persze érhet pozitív csalódás, ha egy fiatalabb srác nagyon érett és komoly, és mellette nem is néz ki "kisfiúsan", de ilyen még nem volt eddig.

28N

jan. 25. 16:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!