Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hagyjam vagy közeledjek felé?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik és kiderült hogy én is neki és össze akar velem jönni,de nem lép.Van egy közös barátunk aki elszokta nekem mondani hogy a fiú miket szokott neki mondani rólam.
Ma kiderült hogy a fiú azt mondta azért nem mer velem összejönni mert fél hogy az osztálytársai piszkálni fogják érte, de a szünetekben hívott magához beszélgetni.
Szerintetek hagyjam vagy közeledjek felé?
tegnap 20:50
1/5 anonim 

válasza:

"fél hogy az osztálytársai piszkálni fogják érte" - Basszus, hány évesek vagytok? Utoljára asszem alsóban volt "ciki", ha valakinek tetszett valaki...
Lényeg a lényeg: optimistán nézve a helyzetet, valószínűleg csak egy kis bíztatás kell neki.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ
Egyébként mindketten 16 évesek vagyunk
tegnap 21:18
3/5 anonim 

válasza:

Biztos, hogy egy ilyen kis gyáva fiúval akarsz összejönni? Akinek az osztálytársai véleménye már most fontosabb nálad? Komolyan egy ilyen kell neked? Miért nem értékeled magadat sokkal többre ennél? Jobb vagy te ennél, hidd el! Fiúcskázás helyett inkább pasizz, már elég idős vagy egy pasihoz, hagyd a félénk kisgyerekeket.
4/5 anonim válasza:
3-as hogy érted hogy "pasizz"?! Mit értesz ez alatt?
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem nyugodtan közeledhetsz te is.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!