Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok de csak egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok de csak egy jó havernak tart. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
ma 11:48
 1/4 anonim válasza:
100%
Hasonló cipőben járok. Biztos vagy benne, hogy csak haverkodik? Mondta? Én most próbálok sokféle programot szervezni haverokkal, de később kettesben is, ha meg iszunk is hátha oldódna annyit a hangulat, hogy kiderüljön ő hogy érez. Ha nem tudod biztosra, hogy tényleg csak haverként gondol rád, próbálj nagyon finom megjegyzéseket, flörtöket elejteni, hátha veszi a lapot, ha meg nem, akkor sem égsz be mintha egyből szerelmet vallanál, maximum betudja haveri hülyéskedésnek. Ha meg már egyértelműen friend zone-olt, azzal sajnos nem tudsz mit kezdeni :(
ma 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Millió ilyen van...

Szerintem tiniként még nem tudjátok a hormonjaitokat kontrollálni és az érzelmeitek min 90%-a csak illúzió, nem valódi érzelem... Mondom ezt leginkább azok miatt, hogy élettapasztalat híján még sok szónak a valódi jelentését nem ismeritek!

Idő! Várd ki, hogy egyáltalán bármi jogalapja van-e egyáltalán

ma 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Engedd el, mást nem tudsz tenni.
ma 12:26
 4/4 anonim válasza:
A haverságból a legkevesebbszer lesz attól több.
ma 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!