Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miert csak egy bizonyos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csak egy bizonyos emberre vagyok féltékeny?

Figyelt kérdés
Marmint az nem zavar, ha a barátom más lányokkal barátkozik, kivéve egyet. Ha azzal a bizonyos lánnyal van akkor en rettenetesen féltékeny vagyok, de a tobbira valahogy nem. Ez miért van?
2023. aug. 30. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Benne látod a konkurenciát. Többnek látod magadnál azt a bizonyos lányt valószínűleg ezért
2023. aug. 30. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Amit az egyes ír ésszerű.

De az is lehet hogy van rá okod, de mivel azt nem írod hogy lenne emiatt én is arra gondolok amit az egyes is írt.

2023. aug. 30. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán történt valami, ami tudat alatt hatással van rád, és/vagy konkurenciát látsz benne.
2023. aug. 30. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
valoszinuleg szep csaj, ezert vagy feltekeny
2023. aug. 31. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!