Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki màr èrez iràntad valamit, akkor hosszabb, èrzèkibb csókkal köszön el, nem csak egy szàjra puszival, ugye?
Kavarok valakivel, lassan 4 hónapja, inkább csak szex van köztünk, de azért sokat beszèlgetünk, ès lelkizni is szoktunk. Viszont ő mindig csak egy rövid szájra puszit ad, búcsúzàskor. Èn azt gondolom, hogy a búcsúcsók előre vetíti pl. azt is, hogy mikor látjátok egymàst újra. Meg ha màr valaki érez valamit, akkor nem így köszön el, nem?
Köszi, előre is!
Meg puszilgatni, ölelgetni is szokott. Illetve mindig ő keres, persze ez lehet csak a szex miatt, de a dolgaim felől is szokott érdeklődni. Az az igazság
hogy tudja rólam, hogy elèg határozatlan vagyok, viszont csomó olyan dolgot szoktam tőle kérdezni,amiből mâr régen vàghatnà, hogy nekem komolyabb érzèseim vannak irànta. Volt olyan, hogy ezeknek a beszèlgetèseknek a hatására "kihúztam" úgymond belőle, ès megkérdezte, hogy akarok-e párkapcsolatot, de aztán meg "elvicceltem" az egészet, de ha màr nekem kell belőle kikènyszeríteni a dolgot, az màr régen rossz, úgy gondolom...
Aztán csodálkoznak a mai "nők" hogy ki vannak használva.. bakker, mint egy marék lepke annyira okos vagy.
Egyértelműen csak szexre vagy használva, s mivel sosem mondtad, hogy többet akarnál, így emberünk csak ürítő zsáknak használ, és max amiatt kérdezget a dolgaidról, hogy tuti mindig ott legyél amikor lukra van szüksége.
Ennyi. Felesleges többet gondolnod. 4 hónap alatt, ha már kefe van, akkor kapcsolat is lenne, ha a puncidon kívül más is érdekelné benned.
Tudom, hogy nyers voltam. Ne haragudj, de felesleges lenne félremagyarázni ezt. :)
A tiétek a tipikus barátság extrákkal kapcsolat, amiben te már kezdesz többet érezni...
És amikor elkezdesz ehhez a partnerhez ragaszkodni, akkor fog véget érni ez a kapcsolat közöttetek, mert onnantól sok leszel neki és dobni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!