Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a legjobb barátomba. Lehet még esélyem?

Figyelt kérdés

Ő a legjobb barátom, semmiképpen sem szeretném elveszíteni. Tudom hogy sosem lesz jó vége az ilyen történeteknek de nem tudok mit tenni ellene.

Körülbelül egy éve egy játék közben elmondtam neki hogy bejön nekem. Rossz volt az időzítés és nem nagyon tudtunk róla beszélni de kétes választ adott. Valami olyasmit hogy tökéletes lennék, de nem biztos benne hogy igazán szerelmes belém. Utána minden visszaállt a régi kerékvágásba. Legjobb barátok maradtunk. Akkoriban családi problémáim voltak, ő mindig ott volt nekem. Soha senki nem törődött velem annyira mint ő. Azóta volt pasim aki minden kívánságomnak megfelelt, de amikor vele voltam akkor is a barátom járt az eszemben.

A barátomnak azóta sem volt senkije és mindig ha más fiúkkal lát, féltékenykedik. Azt mondja csak barátok vagyunk de egyáltalán nem úgy viselkedik. Állandóan ölelget, mindig összebújunk. Ha valaki kívülről látna minket biztosan azt hinné hogy járunk.

Ő most fél évig külföldön tanul. Amikor hazajön azt tervezem hogy leülök vele és átbeszéljük a dolgokat. Szeretnék vele lenni, de így túl sem tudok rajta lépni. Így nem, amikor úgy kezel mintha a barátnője lennék, csak épp nem csókol meg.

Mit gondoltok erről a helyzetről?

tegnap 21:28
 1/8 anonim válasza:
71%
🤭🤭🤭 Hány évessek vagyokk?
tegnap 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatból írom

Mi is legjobb barátok voltunk nagyon hosszú ideig. Mindkettőnk érzett a másik iránt valamit, így hát végül össze jöttünk.

Sajna végül nem úgy alakult ahogy terveztem és szakítás lett a vége és ezzel nemcsak a párom de az egyik legjobb barátomat is elvesztettem.

Szerintem gondold át,hogy tényleg mered e kockáztatni az akár örökké tartó barátságot néhány hónap/év tényleges együtt létért

tegnap 21:53
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 16ok vagyuk mindketten
tegnap 21:55
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 ha barátok maradunk, úgy sosem fogok tudni túllépni rajta. És az már nem igazi barátság ahol az egyik fél jóval többet érez.
tegnap 21:56
 5/8 anonim válasza:
0%
És januári vagy milyen . Abból ki tudom jósolni . Illetve ciganyaszonyal josoltatni
tegnap 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem maradjatok barátok. Nem éri meg kockáztatni egy jól működő barátságot egy bizonytalan kapcsolatért. Helyén kell tudni ezt kezelni és akkor nem lesz probléma.
tegnap 22:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a saját példámmal tudok jönni. 3,5 évig voltunk legjobb barátok a jelenlegi párommal. 5 éve együtt vagyunk már és 3 hónapja összeköltöztünk. Én nem bántam meg. Lehet ennek jó vége is. Szerintem ez saját magad döntsd el, de én sem tudnék úgy élni, hogy többet érzek mint barátság, ő meg mondjuk nem, és még csak tovább lépni se tudnék
tegnap 23:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
"Amikor hazajön azt tervezem hogy leülök vele és átbeszéljük a dolgokat." - Ezt jó ötletnek tartom.
tegnap 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!