Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A mai világban csak szerintem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban csak szerintem nem létezik a szerelem ?!

Figyelt kérdés
Manapság mindenki váltogatja a partnerét vagy pedig ki offolja a másikat azzal a szöveggel , hogy nem akar kapcsolatot , aztán 2 hét múlva ott van ki írva , hogy kapcsolatban...vagy ha valaki túl negatívan indít mikor a másik meg akarja ismerni akkor azzal az indokkal offolja ki a másikat , hogy túl negatív, de ha pozitív lenne akkor ugyanúgy ki offolná a másikat , tehát az ember nyithat bárhogyan akkor is el lesz utasítva ... ( A kérdés személy szerint nem rám vonatkozik )
ma 15:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, csak az emberek többsége nem képes rá
ma 15:28
 2/20 A kérdező kommentje:
#1 személy szerint én feladtam és már úgy vagyok vele , hogy nincs szükségem rá , először próbálkoztam egy srácnál vissza utasított mert hogy elvileg beteg és rossz ember aztán pár nap múlva ki írja egy másik lány kezdő betűjét és egy szívet mellé tök pozitív és normális voltam vele de mégis aztán másik alkalommal meg negatív voltam valakivel ugyanúgy vissza utasított hogy nem akar , az hogy külsőleg ne tetszenék senkinek az hülyeség lenne mivel van akinek csak tetszek olyan nincs hogy valaki állandóan visszautasítást kap a kinézete miatt... Szóval így nem keresek kapcsolatot már , csak azért tettem fel a kérdést hogy ki hogy látja
ma 15:32
 3/20 anonim ***** válasza:
77%
Igen, csak szerinted. Én sok jó példát látok magam körül.
ma 16:01
 4/20 A kérdező kommentje:
#3 én ellenkezőleg
ma 16:05
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
#4 Ezt sajnálom, de ettől még nem kéne általánosítanod.
ma 16:15
 6/20 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Ha 25 alatt, akkor raersz. Ha nem tetszel vkinek elegge, akkor szokott ilyen hulye szovegekkel jonni. De ugyanez lanyokra is igaz! Nem 1 ilyenbe futottam bele sajnos... pedig azert volt jo par jo nom, sportos vagyok, normalisan nezek ki. De ilyen az elet! Majd jon valaki!:)

28/F

ma 16:15
 7/20 A kérdező kommentje:
#6 20 vagyok , ez a nem tetszés érdekes dolgok mivel azért annyira ronda nem vagyok csak simán ronda
ma 16:23
 8/20 A kérdező kommentje:
#6 akkor nem a külsőd miatt volt hanem sokszor a lányok elutasítanak palikat mert nem elégedettek magukkal és úgy érzik hogy a pali túl jó hozzájuk képest
ma 16:24
 9/20 A kérdező kommentje:
#6 és miért jössz a külsőmmel tudom hogy nem nézek ki jól mindennap látom a tükörbe
ma 16:25
 10/20 A kérdező kommentje:
A külsőm elfogadása az teljesen más téma nem is ide jön mivel láttam tényleg csunyacska embereket akik boldog kapcsolatban voltak úgy gondolom hogy nem a külsőm az ami miatt teljesen hátrányba vagyok lehet az is de nem az az elsődleges én személy szerint rondának tartom magam de úgy általában nézve annyira nem vagyok az legalábbis én nekem foggalmam sincs hogy nézek ki
ma 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!