Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A mai világban csak szerintem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban csak szerintem nem létezik a szerelem ?!

Figyelt kérdés
Manapság mindenki váltogatja a partnerét vagy pedig ki offolja a másikat azzal a szöveggel , hogy nem akar kapcsolatot , aztán 2 hét múlva ott van ki írva , hogy kapcsolatban...vagy ha valaki túl negatívan indít mikor a másik meg akarja ismerni akkor azzal az indokkal offolja ki a másikat , hogy túl negatív, de ha pozitív lenne akkor ugyanúgy ki offolná a másikat , tehát az ember nyithat bárhogyan akkor is el lesz utasítva ... ( A kérdés személy szerint nem rám vonatkozik )
febr. 1. 15:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

van még persze, aztán jön pár nagyobb csalodás amik tacsra teszik az embert

utána már kevésba olyan mint volt a dolog, de még történhet csoda és jöhet olyan az ember életébe akit lehet szeretni és viszont is szeret

20évesen nagyon nagyon korai még ezt feladni, mert még bármi is lehetséges az életben de ha lemondasz rola azt sejtheted h jo nem lesz a vége

miért hogy nézel ki? mi a baj a kinézeteddel miért gondolod h ez lenne a problema?

napi szinten látok iszonyat ronda férfiakat és nőket kapcsolatban és nem feltétlen iszonyat ronda emberekkel, sőt egyik másiknak irigylésra méltó párja van

több nem szép ismerösöm is van akinek van ,,rendes" párja, és hiába nem a legszebb a belső értékei kitünőek ami nagyon nagyon sokat számít

mutatsz magadrol esetleg képet h hogy nézel ki? teljes alakos lenne a legjobb vagy csak egy selfi

febr. 1. 18:53
 12/26 A kérdező kommentje:
#11 nemtom elmagyarázni hogy nézek ki
febr. 1. 19:01
 13/26 anonim ***** válasza:

,,de úgy általában nézve annyira nem vagyok az legalábbis én nekem foggalmam sincs hogy nézek ki"

,,nemtom elmagyarázni hogy nézek ki"

,, annyira ronda nem vagyok csak simán ronda"

nem tudod vagy rondának tartot magad, és közben lehet csak simán utálod magad valamiért és tökre átlagosan nézel ki

ezért lenne könyebb képet küldeni és arrol megmondani h mi a helyzet, persze értem random netes oldalon random embernek képet küldeni nem feltétlen vezet valamire is

csak érdekelne h mi a helyzet

F

febr. 1. 19:13
 14/26 A kérdező kommentje:
#13 maximum privatba
febr. 1. 19:15
 15/26 anonim ***** válasza:
ott is jo, persze
febr. 1. 19:23
 16/26 A kérdező kommentje:
#15 hát akkor meg
febr. 1. 19:26
 17/26 anonim ***** válasza:

Nem, rajtad kívül sokan hangoztatják ezt a közhelyet.

De attól még van.

febr. 1. 19:27
 18/26 A kérdező kommentje:
#17 ???
febr. 1. 19:30
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
#18: most mi a bajod? Nem érted a választ a saját kérdésedre?
febr. 1. 19:32
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a tinik komolytalanok, még gyerekek, ott persze hogy ez gyakori, de nem ebből kell kiindulni, általánosítani.
febr. 1. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!