Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban csak szerintem nem létezik a szerelem ?!
van még persze, aztán jön pár nagyobb csalodás amik tacsra teszik az embert
utána már kevésba olyan mint volt a dolog, de még történhet csoda és jöhet olyan az ember életébe akit lehet szeretni és viszont is szeret
20évesen nagyon nagyon korai még ezt feladni, mert még bármi is lehetséges az életben de ha lemondasz rola azt sejtheted h jo nem lesz a vége
miért hogy nézel ki? mi a baj a kinézeteddel miért gondolod h ez lenne a problema?
napi szinten látok iszonyat ronda férfiakat és nőket kapcsolatban és nem feltétlen iszonyat ronda emberekkel, sőt egyik másiknak irigylésra méltó párja van
több nem szép ismerösöm is van akinek van ,,rendes" párja, és hiába nem a legszebb a belső értékei kitünőek ami nagyon nagyon sokat számít
mutatsz magadrol esetleg képet h hogy nézel ki? teljes alakos lenne a legjobb vagy csak egy selfi
,,de úgy általában nézve annyira nem vagyok az legalábbis én nekem foggalmam sincs hogy nézek ki"
,,nemtom elmagyarázni hogy nézek ki"
,, annyira ronda nem vagyok csak simán ronda"
nem tudod vagy rondának tartot magad, és közben lehet csak simán utálod magad valamiért és tökre átlagosan nézel ki
ezért lenne könyebb képet küldeni és arrol megmondani h mi a helyzet, persze értem random netes oldalon random embernek képet küldeni nem feltétlen vezet valamire is
csak érdekelne h mi a helyzet
F
Nem, rajtad kívül sokan hangoztatják ezt a közhelyet.
De attól még van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!