Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban csak szerintem nem létezik a szerelem ?!
Szerintem konkrétan ki sem alakul már semmi..még csak esély sincs rá. Ahogy te is leírtad “már az elején offolás” megy vagy már ott eldőlt a vége.
Engem már nem is érdekel sajnos áh egész
Nem csak szerinted.
Ilyen elanyagiasodott rohanó világban már én is kételkedek.
"Szerelem" van, csak mindkét nem másba szerelmes. A férfi a nő kinézetébe, a nő meg a férfi pénztárcájába/bankszámlájába, autójába.
A hagyományos értelemben vett szerelem kezd kikopni, már csak a külsőségekre és az anyagiakra fókuszál sajnos a legtöbb ember.
Szerintem a szerelmet nem lehet eltörölni. És, hogy hozzak egy példát régebben az emberek érdekházasságot kötöttek az emberek, ami jellemzően a pénzről és a megélhetésről szólt. Ott sem volt mindig szerelem. Tehát az állítás, hogy ma már mindenki a tárgyi dolgokat nézi egy kapcsolatban pont ugyanannyira, vagy kevésbé igaz, mint régebben. Úgy gondolom, mivel ma már szabadabbak az emberek ebben a témában, ezért egy trend lett belőle, hogy legyen minden minél hamarabb. Az a menő, ha 200000 partnert cserélsz egy év alatt... Szerintem bízz magadban és ne görcsölj rá, az eddigi emberekre, akikkel találkoztál legalább nem pazaroltál túl sok időt.
Az egyik testvéremnek is 25+osan lett meg az első párkapcsolata és már nagyon sok ideje együtt vannak és nagyon szeretik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!