Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, segítségért fordulok hozzátok, vagyis inkább kívülállók véleményére vagyok kíváncsi. Febuár elején megismertem valaki. Már az elején leszögeztem vele, hogy nem szeretnék kapcsolatot, mert akkor lett vége egynek, és nem szeretnék beleszökni megint egybe (természetesen én csak jártattam a számat, mert ő azzal próbált felszedni, hogy kapcsolatember, megunta játékokat, én meg játszottam az elérhetetlent). Végül a ‘barátság extrákkal’ címet kapta ez a dolog. Márciusban, áprilisben járogatott hozzám heti 1-2x, ami a szexen kívűl együtt alvást, összebújást, hajnalokig tartó beszélgetéséket foglalt magába. Egy idő után nagyon ráakadtam, és minden nap hívtam, ő pedig élvezte, hogy futok utána, és 2 hétig folyamatosan nemet mondott, ami nálam kiverte a biztosítékot és oráisi hisztit csináltam belőle, amivel azt értem el, hogy még ugyan nem volt kedve jönni hozzám. Amint kezdtem elengedni a dolgot, írt, hogy jön. Nem csak jött, maradt. Egy hétig nálam volt. Ez az egy hét alatt lebetegedtem, és nem voltam képes semmire, mondtam, hogy sajnálom, hogy elcsesztem és nemtudunk lefeküdni, amire a válasz az volt, hogy neki az a lényeg, velem legyen. Ez a hét után hazament, és nem láttam kb 2 hétig, pár mondatot váltottunk smsben, aztán utána ismét jött heti 1-2x. Egy alkalommal feküdtünk egymás mellett, és azt mondta szerelmes belém, én meg csak néztem, erre elkezdett kacagni, hogy csak viccel (ha várt volna kb 2 mp-t azt mondtam volna, hogy én is), aztán rá egy órára ismét kacagott, kérdeztem, hogy mit, azt válaszolta, hogy van egy kérdése, akarok-e járni vele és ismét kacagni kezdett. Most hétfőn szólt előre, hogy jönni fog és maradni is, mert ez az utolsó hete itt, költözik el (nem messzire). Itt volt tegnapig, és eszméletlenül jól telt. “Azért imádlak, mert imádsz” mondta, tegnap reggel hazament, egésznap se hír se kép róla, este pedig írt, hogy megutáltattam vele a nőket, mert hiányérzete van és nem akar ilyet érezni, én meg próbáltam megbeszélni, hogy miért nem lehetne ebből több, ő meg azt mondta, hogy nincs szüksége erre jelenleg, meg hogy bir, de nincsenek érzései, és hogy már többet úgysem lesz ilyen. Nem szóltam semmit, ma megkérdeztem, hogy menjek hozzá amire a válasz az volt, hogy egyedül szeretne lenni.

Mi a véleményetek erről? Mert én nemtudom hova tenni.

Köszi előre is.

24N

2019. jún. 21. 18:35
 1/1 anonim ***** válasza:
16%

Nemszeretnék beleszólni,de mi az h még nem is jártatok és már szexeltetek!

Sztem rádunt!Miért tini kategóriába tetted?Van külön felnőtteknek szóló is,és sztem ők jobb tanácsokat adnának mint mi!(kivételek bocsi)

2019. jún. 21. 18:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!