Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem régen el mentem egy fiúval strandra aki szerelmes belém de en nem tudom mit érzek iránta...irtam neki,hogy nekem meg idő kell stb.
A strandon mikor találkoztunk ott volt két haverja (mar ott is furcsán viselkedtek velem)
Jol el voltunk majd haza mentünk. Majd ram irtak hogy ők is szerelmesek belém. Nem akarom őket megbántani de nekem nem tetszenek. Mit tegyek? Mit mondjak nekik hogy ne bántsam meg őket?
2019. jún. 19. 21:21
1/5 anonim válasza:
Azzal bántod meg őket hogy nem mondod meg az igazat, magadnak pedig galibát okozol hogy nem utasítod vissza őket. Ezzel nem tudsz mit csinálni, ne úgy gondolj rá hogy rossz vagy emiatt. Annyit tudsz mondani hogy sajnálod, de nem szeretnél tőlük semmit.
2/5 anonim válasza:
Teljesen egyetértek, mindenképp tudasd velük, hogy te nem szeretnél semmit. Írhatod pl azt, hogy nagyon jól esik, hogy ezt mondják, és szeretsz velük időt tölteni, de te nem érzel irántuk semmit. Ez csak egyfajta megfogalmazás, de kedves és őszinte:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!😁
Egyépkent láttam néhány olyan választ amiben azt írták hogy csak szivatnak.
Nem hinnem...mivel folyton kérdezgetik hogy mikor döntöm el mit választok...igent vagy nem et🤷♀️🤷♀️
Szoval...ezert vagyok tanácstalan...de köszönöm hogy válaszoltatok😁
2019. jún. 20. 01:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!