Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
18f 16l
Na szóval van egy lány, akivel beszélgetek... tök jól megvagyunk, mindig jókat beszélgetünk szerintem. Csak neki vannak olyan napjai, amikor egyszerűen meg sem nézi a beszélgetésünket. Ez egyszer négy napig tartott:o De ő tudja, hogy ilyenkor full haldoklom, de mégsem ír, vagy nézi meg... Ő azt mondja, hogy ő ilyen és ilyenkor senkivel se beszélget, de ahhoz képest egy csomószor zöld... gondolom akkor csak a fontosaknak ír xD
Szerintetek mit kéne tennem? Én ezt már nagyon nem bírom, és ő meg nem nagyon akar erről beszélni
2019. jún. 17. 14:41
1/5 A kérdező kommentje:
Amm élőben még nem beszéltünk/találkoztunk, mert soha nem akar:/ Meg egy csomószor mond olyan dolgokat, amik szerintem full azt jelentik, hogy jajjhagyjálmárpls, de ő azt mondja, hogy erről szó sincs... Nem tudom kinek higyjek, magamnak vagy neki
2019. jún. 17. 14:46
2/5 anonim válasza:
Hát ha nem akar talalkozni akkor szerintem felesleges vele bajlódni.
3/5 anonim válasza:
Jelek alapján felesleges vele foglalkozni. Tudja, hogy eszed magad akkor, amikor nem ír neked vissza, élvezi, hogy játszhat veled. Az meg, hogy nem akar találkozni, hab a tortán.
4/5 anonim válasza:
Hát ha ilyen nyálas kis psa vagy, akkor szerintem semmit, mer csak körbe röhögne.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne alázd meg magad azzal hogy folyamatosan vársz rá és futsz utána. Nincs elég önbizalma ezért tőled várja mivel te mész utána. Ne tedd.. ezzel magadnak is ártassz ha tovább folytatod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!