Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok
Egy olyan problémáról lenne szó amiben nagyon kene segíteni és gyorsan. Én (fiú) és egy lány elég sokáig randiztunk meg minden aztán megtudodta hogy kavartam egy másik lánnyal és azóta alig beszélünk konkrétan találkozni se találkozunk és már semennyire se bízik bennem. Legyszi segítsetek, hogy tudom vissza szerezni és helyre hozni ezt az egészet??
Válaszokat előre is köszönöm. 😇
2019. jún. 12. 16:04
1/6 anonim válasza:
Ha akkor kavartál egy másik lánnyal,amiközben vele randiztál akkor ezt nagyon elrontottad.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom...és akkor már nincs nagyon remény?
2019. jún. 12. 16:24
3/6 anonim válasza:
Tudod, szívem szerint nem segítenék, mert egy f*** vagy, ha megcsaltad, de ha nagyon szeretnéd, akkor k*r*ára szenvedj meg érte. Nyalizz neki, halmozd el ajándékokkal, mondd el minden nap, hogy mekkora egy s*g*arc vagy, miközben odaadod neki a virágot/csokit, hangoztasd, hogy ő milyen különleges, hogy mennyire megbántad, mennyire szereted és ígérd meg, hogy nem teszel soha többé hasonlót se. Na így, még lehet esélyed. 19/L
4/6 anonim válasza:
Megértem hogy nem bízik benned. Én se bíznék. Szerintem ezt már engedd el. Megpróbálhatod vele megbeszélni a dolgot, de nem tudom mennyire lenne értelme. 17/L
5/6 anonim válasza:
Inkább hagyjad. Kíméld meg a lányt magadtól.
6/6 anonim válasza:
Remélem kioffol teljesen. Vannak rendes srácok is akik nem kavarnak mással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!