Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élnek még olyan lányok a földön, akik nem a bulizós, füvező, piáló, macsó pasikra buknak?
Utolsó: látom te se voltál csajjal egy ideje
Vagy csalódtál 1x és kivetíted a világ összes nőjére
Attól, hogy a képen "macsó pasi" nem jelenti, hogy drogozik meg egy bunkó.
Tegyük fel eléd raknak 2 fotót, nem tudsz semmi plusz infót, csak a képeket látod. Az egyiken egy 12 egy tucat unalmas külsejű, csúnyácskább lány van, a másikon meg egy csinos, divatos, különlegesen szép lány ne mondd már, hogy te az elsőt választanád. Az is lehet egy hülye pi**a
Vannak
De sajnos olyan barátot sikerült összeszednem aki jelenleg is bulizni és piálni van és majd valamikor reggel esik haza
Én meg aggódhatok érte.
Nekem azok a pasik jonnek be, akik kedvesek, nem beszelnek csunyan(foleg nem a lanyokkal). Nyugodt, higgadt, tudja kezelni a hulye szemelyisegemet. Nem kiabal, nem veszekszik feleslegesen. Meg ha en ideges is vagyok, inkabb lenyugtat es megoldast keres. Nem eroszakos, sosem emelne kezet egy nore.
Szeret es ki is mutatja ezt. Romantikus, de nem nyalas. Intelligens. Meg tud vedeni, ha kell.
Nem feltetlen szeret bulizni, inkabb a barati osszejoveteleket kedveli.
Szamomra ilyen a tokeletes ferfi.:DD
21:
Senki nem mondta, hogy nem a szebbet választanám. Csak épp én nem tolom a képmutató hozzáállást, mint teszik azt itt ebbe a topicban szép számmal, ez a különbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!