Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legtöbb nő miért a romlott pasikra bukik?
Azt látják igaznak aki végig tudatlanúl vagy éppen mesterien és TUDATOSAN hazudozik szemrebbenés nélkül.
Csak azért hogy szeressék, tiszteljék, kihasználva ezzel másokat?
Ha normális az ember végig őszinte kinevetik.
Nem csak a nőkre igaz egyébként ez, hanem fordítva is.
Vélemények?
Szeretjük a rosszfiúkat? Szeretjük az izgalmakat, és bennük ezt látjuk? Mert nem unalmasak? Tudatában vagyunk annak, hogy nem jó ötlet vele lenni (vagy páran nem is tudják), de mégis akarjuk őt? Miért álljunk ellen, ha legbelül az van bennünk hogy szeretnénk?
Mi ebben a logikus? Régen én is elkövettem egy ilyen hibát egy sráccal.
Abban viszont tévedsz, hogy a legtöbb nő. Rengeteg lány van a világon, és nem mind rájuk bukik, sőtt. Több normális lány van, akik rendes párkapcsoltatot szeretnének (vagy párkapcsolatban vannak) egy normális, jófej sráccal. Csak ők kevésbé feltűnőek, de hidd el rengetegen vannak.
Valahol olvastam, hogy állítólag azért, mert egy ilyen fickó viselkedése kevésbé kiszámítható, így izgalmasnak érzik mellette az életet. Más kérdés, hogy egy ilyen emberrel meddig tart egy házasság, mennyire hajlandó a saját gyerekét felnevelni, mert belecsöppenni mindenki tud egy nőbe. Az ilyenek úgy vélem semmire nem képesek, azthiszik, hogy a Föld középpontjai, holott a nem törődömségükkel, a macsós megjelenésükkel pont a saját félelmeiket próbálják meg takargatni. Persze az a nő amelyik ezt bevállalja, annak váljék egészségére.
Egyedül a gyerekeket sajnálom, az önkéntes hülyéket nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!