Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legtöbb amit tehetek?
Barátnőm inkább introvertált én pedig extrovertált személynek tartom magam. Mit tudnék tenni azért hogy egynkicsit meg változzon benne ez a dolog és kevésbé legyen introvertált?
probáltam már pár dolgot pl elhibtam a haverjaimmal mikor üentünk valamerre de volt hogy látszott rajta hogy neü érzi jol magátnigy én is rosszul éreztem emiatt magam.
17F
Részben osztom az előttem szóló véleményét, de ha hosszú távra tervezel vele, akkor introvertáltként az a tanácsom, hogy ne próbáld megváltoztatni, fogadd el, hogy ilyen. :) Neki szüksége van valamennyi egyedüllétre/közös időre csak veled, úgy, mint neked a társaságra.
A saját példámból még azt tenném hozzá, hogy én jól ismert (és kedvelt) társaságba szívesen járok és abszolút ellentétesen viselkedek azzal, mintha idegenek közé dobnának be. Ezzel nem azt mondom, hogy mostantól cipeld mindenhova ha találkozol a haverjaiddal, de hátha ő is ilyen és ezt a tudást tudod később hasznosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!