Ilyenkor mi a legtöbb amit tehetek és mit "szokás" követelni? Többi lent.
Rendeltem a bershkál pár új ruhát 15 ezerért.Megadtam normálisan a címem erre,azonban a futár kivitte egy másik faluba és egy hasonló nevű alaknak adta át a csomagot ..Bele se merek gondolni ,hogy az én új ruhámat ,amit már kifizettem a bankártyámról ,most ú hordja.Illetve onnan tudom,hogy kinek és hova vitték,hogy meglehetett nézni ,hogy hol tart a csomag ,illetve ,hogy ki írta alá.
Írtam is nekik de nem reagáltak egyenlőre.
Tehát a kérdésem ilyenkor mi a legtobb amit tehetek és mit "szokás" követelni.
Rendben,akkor holnap felhivom oket...
De a feljelentes azert lenne ,mert a csavo ,aki atvette meg pofatlanul alairta is mikozben tudta ,hogy ez az egesz egy felreertes es nem ő neki viszik azokat a ruhakat...
Hát tőlem egy ajánlott levélhez is személyi igazolvány számot kérnek... elég baj, hogy csomagot csak így bárki átvehet, hasonló nevet odafirkálva, ráadásul rossz címen.
Meg egy dolog a Szabó Katalin helyett Szabó Katának vinni a csomagot, na de MÁSIK faluba, MÁSIK utcába, MÁSIK házszámra? Azt hogyan?
Jelezd a Bershkának, jelezd a futárcégnek, és szerintem igenis jelezd a rendőrségnek is. A Bershka majd számonkéri a futárcéget, de attól még az eredeti átvevő tagadhat mindent, ha nem lesz belőle komolyabb ügy.
Olvastam elég ilyen esetről a Homáron, nyugodtan tedd meg a legkeményebb lépéseket, különben soha többé nem látod se a ruhákat, se a pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!