Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért ilyen idióta a legtöbb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen idióta a legtöbb tini?

Figyelt kérdés
Felelőtlennél felelőtlenebb döntéseket hoznak. Csak a pasizás, káros szenvedélyek és a Facebook érdekli őket, ja meg a sminkelés. Van egy másik fajta is akik nagyon gazdagok és esetleg nem fogyasztanak káros szereket, de ahelyett beképzeltek. Szóval valaki fejtse ki ezt nekem...

2016. jan. 30. 15:38
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
köszi a nem létező válaszokat
2016. jan. 30. 15:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Szivesen
2016. jan. 30. 15:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a szüleik nem nevelik őket semmire, csak tartják őket, mint egy állatot.
2016. jan. 30. 16:02
 4/12 anonim válasza:
A harmadik csoportot kifelejtetted, akik normálisak, csak rondák. :D
2016. jan. 30. 16:08
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Ja meg a negyediket kedves utolsó. Az előítéletes, önző, egoista barmok:)
2016. jan. 30. 16:22
 6/12 A kérdező kommentje:
utolsó: ÉS TE MI VAGY SZERINTED?
2016. jan. 30. 17:10
 7/12 anonim ***** válasza:
#3: Ez tetszett! Nagyon betaláltál ezzel.
2016. jan. 30. 17:12
 8/12 A kérdező kommentje:
ne offol, inkább a kérdésre válaszolj azzal az erővel...
2016. jan. 30. 17:18
 9/12 A kérdező kommentje:
j
2016. jan. 30. 17:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem offoltam, mivel egyet értettem az egyik válaszolóval, gyakorlatilag válaszoltam....

Na de akkor...

Leírtad a pasizást...és a csajozás? Két élű a penge....

sminkelés.....úgy tűnik, mintha csak a tini csajokra fókuszálnál és nem csak általánosságban írnád.....

Na de igazad van. Felelőtlenség, orrba-szájba szex pedig azt sem tudják, mit csinálnak, sárga földig ivás, ri.banckodás, gázabbnál gázabb viselkedés....

Szerintem nem nevelték őket helyes értékrendre....Ha megfelelően vannak nevelve, akkor a nyomás alatt nem fognak megtörni és nem lesznek olyanok,,mint a többiek...

2016. jan. 30. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!