Miért olyan nehéz huncut, perverz, szexmániás, hülyülős, humoros, bolondos tini lányokkal ismerkedni mostanság? Miért olyan unalmas, komoly meg prűd a legtöbb csaj, akivel ismerkedem?
passz
itt teli van 13-14 éves szexistennőkkel a oldal :-)))
talán írjál rájuk
Az érmex a hibája mindenek!
Csak a converse!! :D
18f
én ilyen voltam tinikoromban, csak senki nem tudta meg, mert kövér voltam és senki nem érdeklődött (nem vagyok ezért megsértődve amúgy, belátom, hogy ez van).
úgy vettem észre, hogy kövér társaim között több, a leírás szerinti lányt lehet találni. ha ez neked nem visszataszító, esetleg keresgélj közöttük.
Mert r!bancnak lesz titulálva menten, ha már csak kétféle személyiségjegyet is felmutat az általad felsoroltak közül. És ugyebár az fáj.
Egy szó, mint száz, köszönd a férfitársaidnak és azoknak a nőknek, akiket agymostak a férfiak. Köszönd anyádéknak. Köszönd az iskolának. Köszönd a társadalomnak.
Igaz már 18 vagyok,de vagyok huncut,életvidám,perverz is,hülye meg dilis is,kedves..de már rám találtak.
De vannak még ilyen lányok..sokan,nyugi.
nem vagyok szexmániás:D
de a többi igaz rám:D
kortól függően írhattok/írhatsz
14/L
dehogy nehéz,egyéniségekkel nehéz,meg olyanokkal akik érzelmesek,ha már én nem vagyok alapon.
dugni elég ha lemész valamelyik szórakozóhelyre,aki ott van szingli csaj kb az csak mind azért :D részegen meg minden poén vicces.....humor is megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!