Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Élnek még olyan lányok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnek még olyan lányok a földön, akik nem a bulizós, füvező, piáló, macsó pasikra buknak?

Figyelt kérdés
Ha igen, nektek milyen pasik tetszenek?

2019. jún. 6. 10:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%
Itt vagyok, és a közhiedelemmel ellentétben nem vagyok se csúnya se duci.
2019. jún. 6. 16:19
 12/26 anonim ***** válasza:
69%

#10-es

Gondolom én is ezért lettem lepontozva (9-es vagyok aki kisregényt írt). Pedig már kezdtem volna magyarázkodni, hogy az elvárásaimért cserébe nem csak egy rongyos cicanadrággal meg 2 lógó mellel tudok szolgálni 😏

2019. jún. 6. 16:54
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Tudom nehéz elhinni, de igen, vagyunk egy páran.
2019. jún. 6. 17:20
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Vannak

Nekem pl az okos közepesen legalább kinéző pasik jönnek be akikkel lehet beszélgetni is

2019. jún. 6. 19:20
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2019. jún. 6. 19:22
 16/26 anonim ***** válasza:
Persze , hogy vannak ilyen lányok ,csak éppen ők a te pénzedet költenék ugyan ilyen tevékenységekre amiket elítélsz.
2019. jún. 6. 19:32
 17/26 anonim válasza:
Nincsenek
2019. jún. 6. 20:19
 18/26 anonim válasza:
Azért ezeket a válaszokat jó volt látni. Mivel nem ismerek senkit a válaszolók közül, így nem megyek bele tippelgetésekbe, de ez az egész teljesen úgy hangzott, mintha szinte mindenki egy szerelmi kapcsolatból fakadó lelki traumán ment volna keresztül egy hónapja.. xD
2019. jún. 6. 22:22
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Na pont arra nem bukik senki sem amit leirtál, legalábbis a normális lányok nem buknak ilyen pasikra.
2019. jún. 6. 23:00
 20/26 anonim ***** válasza:

11:

Jah persze.

Amúgy meg mindenki azt mondja, hogy hát ő nem olyan... neki nem az fontos.... csak épp a szavak, és a cselekmények nem szokták fedni egymást...

Nem kell a képmutatás. Ha van két kép, egyik átlag béta béláról, másik meg egy divatosan felöltözött macsó pasiról, az itt magukat mosdató lányok 95%-a gondolkodás nélkül utóbbit választaná...

2019. jún. 7. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!