Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Élnek még olyan lányok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnek még olyan lányok a földön, akik nem a bulizós, füvező, piáló, macsó pasikra buknak?

Figyelt kérdés
Ha igen, nektek milyen pasik tetszenek?

2019. jún. 6. 10:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
24%

Gyakorlatilag le nulláztad azt ami ma divat is egyben .. :D

Nem találsz olyant, csak előnytelen külsejűt.

2019. jún. 6. 10:49
 2/26 anonim ***** válasza:
36%

élnek. :)

szőke haj, kék szem

barna haj, zöld szem :)

vagy... bármilyen másik :)

2019. jún. 6. 10:55
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, de a rendes lányok is a jó pasikat keresik.
2019. jún. 6. 11:01
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy élnek ilyenek. Ha a saját értékrended stabil, akkor majd találsz ugyan ilyen lányokat. Nem szabad azzal foglalkozni, hogy aki ilyen, az miért ilyen, foglalkozz inkább azzal, hogy megtaláld a kivételt és legyél önmagad. Hidd el, bolhából elefánt. És járj társaságba, mert anélkül ugye nem megy. (még ha nem is bulizol és füvezel és piálsz...)
2019. jún. 6. 11:31
 5/26 anonim ***** válasza:
30%
Nem élnek, kivéve ha a maradék kategóriából válogatsz.
2019. jún. 6. 11:33
 6/26 anonim ***** válasza:
76%
Ha buli helyett metálkoncertekre járok, az számít?
2019. jún. 6. 13:01
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Élnek és nem mindenki csúnya...

Nekem nincs konkrét ideálom, az osszhatas a lényeg

2019. jún. 6. 13:30
 8/26 anonim ***** válasza:
59%
Nekem pont kitétel hogy ha a többit csinálja is, de drogozni ne droggozzon. Értelmes ember eleve nem drogozik nem értelmesekkel pedig nem szoktam egy közegbe kerülni :)
2019. jún. 6. 14:12
 9/26 anonim ***** válasza:
30%

Engem nem érdekel ha bulizik meg iszik, fiatal, én is szoktam (nem, nem okádok és sz*pok minden hétvégén egy bokorban).

Drogozni ne drogozzon, akkor engem el is felejthet.

Lehessen vele értelmesen beszélni, hasonlítson a humorunk, ne legyen homofób vagy rasszista (én nagyon liberális vagyok), hasonlítson a humorunk, ne vegye félvállról a problémáim, én sem fogom az övét. Fontos még, hogy hasonló érdeklődési körünk legyen, járjon el velem színházba, moziba, múzeumba vagy csak simán kutyát sétáltatni. Nekem az érintés a szeretetnyelvem, bújós vagyok, viszont utálok ismerősök előtt smárolni. Az ajándékokat is szeretem, de nem várok el drága dolgokat, ha vesz nekem egy rossz nap után egy tábla csokit már az is sokat jelent.

A külső is számít, hazudik aki azt mondja nem. Legyen minimum 182-3 cm (én 178 vagyok), nem baj, ha nincs izmosra eddzve, de az elhízást nem tolerálom. Ha nagyon vékony az se jön be, szeretném azt érezni mellette, hogy meg tud védeni és nem törik el semmije ha az ölébe ülök.

Legyen ápolt és igényes, a szakáll vagy borosta is plusz pont, de természetesen ez nem kritérium.

2019. jún. 6. 15:21
 10/26 anonim ***** válasza:
Most nem azért csak a lepontozásb kiindulva, mióta érték a drogozás ?!?! Baj hogy gondolok a jövőmre és nem szeretnék semmi függője lenni és ugyanezt a világszemléletet várnám el a páromtol ?
2019. jún. 6. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!