Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14 éves kislányok mért "másznak" rá huszonéves pasikra vagyis inkább majdnem 30 éves férfiakra?
Oké hogy a média egyes hírességeket magasságba emel, (pl egy Vastag Csaba; Brad Pitt, Robert Pattinson...stb) es ez a "mèdia ideál" de nem róluk hanem a korosztályról van szó.
Ennyire nincs tabu; vagy a pedofil-gerontrofil téma 2018 ban mindegy?
Esetleg èn vagyok prűd; hogy ilyenen megrökönyödöm?
Kb 2 éve tetszik egy 22 éves fiú. Mondjuk én 16 éves vagyok. Nem tudom megmagyarázni, miért pont az idősebbek, talán azért mert ők érettebbek, nem úgy mint a korombeliek. Több élettapasztalat, jobban el lehet velük beszélgetni.
Vannak olyanok, akiknek apa-komplexusuk van. Hát ez is egyfajta indok rá.
Viszont aki nekem tetszik annak a 30 éves nők jönnek be, úgyhogy...😂 nem a 16 éves kislányok...:)
Szóval ez a hajó már elúszott.
Oké, média-ideál. A kor már csak egy szám. A hírességeket szinte mindenki fiatalabbnak nézi, 30 helyett 22nek tűnik. Nem csak a külseje, hanem a csillogás, a filmben alakított szerep is hozzásegíti a tiniket ahhoz, hogy bálványozzanak valakit... szerintem legalábbis.
16/L
@4 rám másznak a fiatal lányok, mondjuk nekem be is jönnek, bár ez testalkaton meg viselkedésen is múlik. :0
A korombeliek általában sík hülyék, meg még mindig nem tudják, mit akarnak.
29f
Nagylánynak hiszik magukat :)
Emlékszem 14-15 évesen én is azt hittem, hogy már nő vagyok...
aztán “magamba” szálltam. Sokszor még most sem érzem magam felnőttnek!
18L
Szerintem ez még nem is olyan nagy gond... A gond az, hogy sok pali ezt ki is használja, ami szerintem úgy ahogy van, szánalmas.
Komolyan, 30 évesen egy 14 évessel?
Az eszem megáll az ilyenektől...
25/F
Nekem pl tetszene, sőt nagyon tetszenek a mai nőies fiatal lányok, 15-17 évesek, egy haspóló és egy rövidnaci és végem :D
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!