Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit 4 hónapja ismerek úgy ismertem meg ,hogy nekem öntötte ki a szívét az exe , barátai meg stb. miatt.

Megtudta ,hogy tetszik nekem ő és én is megtudtam ,hogy megtetszettem neki kirakott hátterének a telojába stb.

Egyszer csak beszélgetünk telefonon és rákérdezett mitcsinálnék , ha megcsókolona meg ,hogy ha többet is akarna tőlem mint barátság (mármint össze akart velem jönni)

És ezt mind úgy ,hogy szereti az exét.

Tegnap hivogatott és azokat írta sajnálja az egészet , hogy ő az exét szereti meg ezek, és újra megfogják próbálni a kapcsolatukat , utána pár perccel később azt írta nem szeretne semmit az exétől és engem szeret könyörgött ,hogy higyjem el utána 1 órával később azt írta kérlek hanyagoljuk egymást egy ideig.

Tudom jól ,hogy az exét szereti és csak beakarja magának (meg nekem) mesélni ,hogy nem

Miért csinálja/csinálta ezt az egészet mire jó ez neki?

Annyira nem értem őt😔

Bocsánat ,ha egy kicsit értetlenül írtam le.

Én 16L Ő 19F

2019. jún. 2. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak kell neki a szex...

Vagy búfelejtőnek jó leszel,úgy gondolja.

2019. jún. 2. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez a srác bizonytalan, megspékelve azzal,hogy korához képest elég éretlenül viselkedik.

Mit csinálnál,ha megcsókolna? Én kb.14 évesen kérdeztem ilyet lánytól, egy fiatal felnőtt férfitől az ilyen kérdés nevetséges,ahogy az is,hogy kitesz háttérnek,pedig semmi nincs köztetek.

Találsz érettebb srácot,sokkal érettebbet,szedd össze magad.

2019. jún. 2. 18:20
 3/7 A kérdező kommentje:

2# annyira nem tud dönteni😔

Elvileg azért rakott ki hátterének ,hogy bebízonyitsa valahogy ,hogy tetszem neki meg ezek

Sokszor mondta ,hogy nagyon szép lány vagyok, meg hogy imád , meg a haverjai is mondták “fogjon” meg engem magának nehagyjon elmenni

Megírtam neki,hogy velem ne játszadozon tegnap óta nem is beszéltünk egy szót se és annyira hiányzik😔

Valamiért reménykedek benne ,hogy rám ír vagy valami vagy ,hogy hiányzom neki

2019. jún. 2. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: Ezzel még inkább alátámasztottad,hogy nagyon gyerekes. Ha ez kell,ám legyen.
2019. jún. 2. 23:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Letiltott messengeren
2019. jún. 3. 09:57
 6/7 anonim ***** válasza:

#5: Hidd el , jól jártál.

Titlsd le te is,hogyha feloldana,akkor ne kezdjétek újra ezt a komédiát.

2019. jún. 3. 17:54
 7/7 anonim válasza:
Mert lehet hazudik
2019. jún. 8. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!