Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel lassan 3 hónapja vagyunk együtt. Viszont én nem érzem azt a tüzet, hogy minden áron vele akarnék lenni. Röviden megfogalmazva, nem vonz. Az első hónap még úgy ahogy elment,de már beszélni sincs vele kedvem.. Ő nagyon szeret, elfogad ahogy vagyok, de valahogy részemről csak muszájból van, nem okoz örömet ez az egész.. Viszont attól félek, hogy ha szakítanánk, akkor később megbánnám.. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mit tennétek?

Én 19,ő 17.

2019. máj. 28. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:

3 hónapos kapcsolat, amiből 2 hónap már csak olyan semmilyen volt?

Ha hosszabb ideje lennétek együtt, azt mondanám, hullámvölgy, de szerintem nálad szimplán érdekesebb volt maga az ismerkedési folyamat, mint most a párkapcsolat. Nincs ezzel baj, de szerintem szakíts, később csak nehezebb lenne.

2019. máj. 28. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt még jobban megbánnád,ha nem szakítasz minél hamarabb
2019. máj. 28. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezen mit lehet megbánni? Nem érdekel téged és nem érzel iránta semmit. Átvered azzal hogy vele vagy, nyilván ezt nincs értelme folytatni. Ismerkedj másokkal.
2019. máj. 28. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen hamar nem érzel semmit akkor csak fellángolás volt az hogy összejöttél vele. Nyugodtan szakíts nem fogod megbánni.
2019. máj. 28. 20:07
 5/7 anonim ***** válasza:
10%
Csald meg!
2019. máj. 28. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, remélem ezt csak viccből írtad! Bár ez viccnek is gáz...
2019. máj. 30. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Azonnal hagyd el! De komolyan!

Én nem léptem időben, még mindig vele vagyok és most nagyon de nagyon nehéz lesz szakítanom vele. Ha nem vagy szerelmes belé, nem is érdekel akkor az lesz a helyes. Sajnálatbol nem lehet vele lenni(sajnos én amiatt is). És ne kövesd el azt a hibát amit én!!!

Sokkal könnyebb most ott hagyni, mint több idő után. (Én 5 éve húzom! Tudom szörnyű!)

Szóval: jobb ha mielőtt külön váltok, és lehet csajozni, keresni a szerelmet.

Ja, nekem még +volt hogy a szüleim rögtön megtalálták egymást, és a tesóm is a barátjával. Így gondoltam hogy akkor én is. Na hát nem, k*rvára nem. Jobb ha ott hagyod, sose fogod megszeretni úgy igazán, és sose leszel belé szerelmes. Az jön az elejétől, vagy soha.

19/L

2019. jún. 24. 10:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!