Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy lány, 1 éve ismertem meg kb. Már a legelején megtetszett, és mondhatni én is neki. (NEM járunk!)

Nem akarok nagyképűnek tűnni, de egyszerűen nem érdemel meg. Csak akkor van velem, csak akkor foglalkozik velem, ha az ég adta világon semmi más dolga nincsen. Amint választani kel köztem, és bármi más között (legyen ez a tanulástól kezdve a filmnézésig bármi), akkor nem engem választ. Én pedig, az 1 év alatt, egyetlen egyszer sem volt olyan, hogy ha hívott, vagy szeretett volna valamit azonnal, minden aktuálist félredobva ne vele foglalkoztam volna. De egyszerűen elfelejteni se tudom, pedig megpróbáltam, de hiába. Fülig szerelmes vagyok belé. És nap, mint nap (leginkább akaratlanul) megbánt.

2019. máj. 22. 23:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem engedd el. Lárszik hogy átnéz rajtad. Te nem vagy neki olyan fontos hogy a dolgait elhalasztva veled legyen. Ilyenen meg kell próblni továbblépni. Velem is volt ilyen...van amikor bármennyire szeretnénk, nem kaphatunk meg valakit.
2019. máj. 22. 23:30
 2/2 anonim ***** válasza:

A fájdalmas igazság, hogy csak egy szemetes vagy neki és egy játékszer, akit elővesz a szekrényből mikor unatkozik vagy nincs más elérhető egyén. Én is voltam ilyen helyzetben és szintén elvakítottak az érzelmeim a másik iránt. Le is írtad hogy nem érdekled, el kell engedni. Tudom mit érzel, hogy nem szeretnéd cserben hagyni, de pont ezt a jó tulajdonságodat használja ki könyörtelenül.

Elképzelhető, hogy keres majd, de megint csak magáról fog szólni minden, mert ennyire tart téged (valószínűleg másokat is, szóval ne érezd rosszul magad).

2019. máj. 23. 15:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!