Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire örülnétek?
Ti mennyire örülnétek, ha a barátnőtök ilyen lenne?
-alacsony:150 :3
-hosszú barna haj, sötétzöld szemek.
-középnagyságú mell.
-vicces, okos, kicsit perverzebb :3
-félénkebb, de alkalmazkodó.
Nos, nekem egy ilyen barátnőm van, úgyérzem ő a mindenem! Nem szeretném elveszíteni!
Annyira félek, hogy valamit rosszul csinálok vagy akármi...
ő annyira jó, kedves.. de én úgyérzem, hogy bunkón és elnézően viselkedem néha a tudtomon kívül!
Mit csináljak, hogy legyek kicsit szelídebb?
Amúgy 18/F-17/L
Mér van olyan érzésem hogy ez a kérdés kamu? Idekeveri a magasságod,meg hogy el löki és a másik városban találja magát? Ezt hogy kell érteni?
bunkón és elnézően viselkedel.Na ez sem jó kombináció.
Maga a kérdés is béna.Fiúk ti mennyire örülnétek ilyen lenne? Miért kell megosztani a kérdést a többiekkel hogy milyen a csajod? Az csak a tied,nemkell leírni hogy milyen.Esetleg akkor leírhatod ha te magad vagy a csaj aki kiváncsi a fiúkra hogy szerintünk szép vagy e 😂😂😂😂
150 cm hozzám alacsony
Nagyon gáz ha a csaj 150 cm a srác meg 185
"...kicsit perverzebb vs -félénkebb, de alkalmazkodó..."
"...de én úgyérzem, hogy bunkón és elnézően viselkedem ..."
Ezek kicsit ellentétek, de lehet tévedek
Kommunikáció! Ha úgy érzed a viselkedéseddel eltaszítod majd magadtól de hiába próbálsz ezen változtatni, de nem megy, akkor oszd meg vele is ezeket a félelmeidet.
Hidd el, egy jó beszélgetés egy kapcsolatban csodákra képes! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!