Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, hogyan kezdeményezzek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogyan kezdeményezzek ha félénk vagyok, ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés
megtetszett egy srác aki oda fog járni a sulinkba... eggyel alattam fog járni de csak pár hónappal fiatalabb meg komolyabb is...a lényeg az h néha ellátogatott a suliba és szemeztem vele amit viszonzott is meg mosolyt is kaptam...de ha már ide fog járni gondoltam beszélnem kéne vele...az a baj h félénk vagyok de nagyon megtetszett és szeretnék mindent elkövetni hogy ez jól süljön el és az a kérdésem h hogyan menjek oda hozzá? normális válaszokat kérnék

2017. jún. 25. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Igaz en lany vagyok, de azert megprobalok segiteni.En is hasonlo cipoben jarok..:/ en a helyedben inkabb vmilyen kozossegi oldalon irnek ra, mert nem tudom te is igy vagy e ezzel, de en ha beszelek azzal a fiuval aki bejon elcsuklik a hangom, elvorosom, habogni kezdek, es meg sokfelekeppen hozom magam kinos szituba. Szoval en a helyedben rairnek es megkerdeznem h eddig melyik iskolaba jart, miert valt iskolat stbstb.... remelem tudtam segiteni, sok sikert 16/L
2017. jún. 25. 21:59
 2/2 A kérdező kommentje:
próbáltam de nincs facebookja meg semmi ilyenen nem találtam, nevét tudom de nincs neki...:/
2017. jún. 26. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!