Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el valamit is csinálni, kezdeményezzek lányként?
Van egy fiú aki tetszik. 2 évvel idősebb nálam de osztály kiránduláson az osztályukkal együtt mentünk. Néha rá nézünk egymásra és összenézünk de ennyi az egész. Tudom hogy mi a neve meg hogy egy városban lakunk, de ő a menőbb fiúk rétegébe tartozik és így nem merem megszólítani se. Félek hogy elszúrnám. Nem hiszem hogy bejönnék neki de meg szeretném próbálni. Tudom gázul hangzik de ha nem is lesz semmi legalább tudom hogy ennek így kellett lennie. Szerintetek mit csináljak? Nekem nagyon bejön. Ha lehet meg akarom próbálni.
17L
Döntsd el mi a fontosabb. Ha eredményt akarsz, tenni kell érte. Ahogy mondta elöször, most csak ugyanazt tudom mondani. Írj rá, beszélj vele! Letilt? Elheseget? Ő baja... Nem te veszótettél, hanem Ö veszített egy aranyos lányt... Hajrá.😁
Első voltam👆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!