Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány a suliban, aki tetszik, de nem tudom, hogy hogy kezdeményezzek. Mit kéne tennem?
Nos ez a lány sulinkba jár és az évfolyamtársam (16-17 éves lehet). Szinte csak a nevét tudom,de semmi mást. Szoktam látni a szünetekben néha a barátnőjével vagy néha egyedül is. Gondolkoztam,hogy odamegyek hozzá és megpróbálok vele beszélgetni,de valamiért mindig elmegy a bátorságom. Mindig azon kattog az agyam,hogy mi van ha teljesen beégetném magamat. Egyrészt szinte azt se tudom,hogy szingli vagy sem. Mástrészt a sulin kivül szivesebben beszélgetnék vele,de hát fogalmam sincs,hogy hol lehetne máshol vele találkozni.
Kérlek titket,hogy aki tud segiteni az irjon itt vagy privátban. Nekem ez nagyon sokat jelentene.
(És amúgy bocsi a sok rövid i miatt, angol billentyűzetem van)
Menj oda, szólítsd meg, sikerülni fog!!!
Ha nem csinálsz semmit, az olyan, minthogyha úgy beégtél volna, mint az égett benzin!100%osan
Szóval ha odamész, két eset történhet:
1. Sikerül, valószínűsége 70%, mert már azzal is levetted a lábáról, hogy voltál olyan tökös és odamentél hozzá! Az átlag nem meri.
2. Elszúrod, valószínűsége 30%, még annyira se fáj, mintha nem mész oda, mert megnyugodsz, mert már megcsináltad a "nagy odamenést". Amúgy úgy is csak te érzed beégésnek, neki csak annyi, hogy mondott egy mondatot, s 2 perc mulva elfelejti mit mondott
Másképp gondolva: Képzeld el, mi lehet a legjobb, ami történhet s mi lehet a legrosszabb. Ezután így gondolkodj! Megéri-e neked, hogy megtörténhet a legrosszabb, de a legjobb is?
Szóval ne érdekeljen semmi, csak menj oda s nyomasd!!
6:Tudom hogy nem én vagyok az XD
Mivel fiú vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!