Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek hogyan hordja a haját egy lány? Hogy tetszik nektek?
Adott egy hosszú, barna, hullámos hajú lány. Nektek inkább az tetszik ha kiengedve hordja, vagy feltűzi lófarokba/kontyba, esetleg hullámcsattal eltűzi?
Kort is írjatok ha lehet!
16/L
Kiengedve a legszebb szerintem ,és szép a hullámos haj nekem bejön
25
Egyértelműen kiengedve. És minél hosszabb, annál szebb. Nekem nincsen bajom se a göndörrel, se a hullámossal, se az egyenessel. A lényeg, hogy ki legyen engedve:)
17/F
Változatosan.
Az nem tetszik, ha mindig össze van fogva. Mert akkor minek van hosszú haja?
De az sem tetszik, ha mindig csak úgy lóg. Tetszenek a fonások és a feltűzött haj is nagyon szép egy-egy alkalomra.
Előttem szólok, ti betegek vagytok, 51 ??? Ba-zdmeg....
Nekem is kiengedve tetszik :)
Van egy két lány akinek jól áll a rövid haj, de ritka :)
Szerintem úgy hordd, ahogy neked tetszik. Nem az számít, hogy kinek milyen tetszik, hanem a te véleményed, ahogy te érzed jól magadat. Ha pedig magabiztos vagy, akármilyen hajjal, akkor az minden fiúnak tetszeni fog. Még ha azt is mondja, hogy neki pl. csak a hosszú hajú lányok tetszenek, de neked rövid, ha ezt magabiztosan viseled, akkor az alapból bejövős. Arról nem beszélve, hogy jól mondja az első, nem mindenkinek áll jól egyfajta dolog. Szóval ne félj azt viselni, ami NEKED tetszik.
Aki meg egy haj vagy akármi más miatt nem akar veled lenni, hát maradjunk annyiba, hogy az annyit is ér. :D
Még fiatal vagy, és tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de fontos, hogy ezt tudd.
Üdv, egy fiú ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!