Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam vele, hogy tetszik nekem? Van még esély? Hogyan közeledjek hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem és mostanában elég sokat beszéltünk suliban, hozzámért, elkaptuk egymás tekintetét. Azonban beismerem, hogy többnyire ő kezdeményezett. Viszont ma már nem igazán beszéltünk. Most esik le, hogy valószínűleg azért nem beszéltünk, mert egyfajta megerősítést várt tőlem, hogy én is kezdeményezzek. Holnap egy társaságban leszünk egész este, plusz ott is alszunk. Még nem reménytelen a dolog? Az lenne a jó ha sokat vele lennék? Előre is köszönöm a válaszokat :) 17/f2017. máj. 6. 06:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg vele beszélni, vele lenni, de ne határozottan nyomulj, először figyeld meg a jeleket, amiket ad. Ne legyél túlzottan nyomulós, mert az nagyon rossz.
19/L
2/4 anonim válasza:
Próbálj vele többet lenni. Esetleg vehetsz neki valami ajándékot aminek szerinted biztos örülne. Sok sikert! :)
3/4 anonim válasza:
Szerencsés vagy tesó...Ha egy lány kezdeményez az neked jackpot!!! Persze hogy van esejed. Hivd valahova el ahol csak ti ketten vagytok dumaljatok meg minden aztan terj a tárgyra... veszteni valód nincs. Legyen nálad gumi ha akció lesz ;)
4/4 anonim válasza:
Nem most kéne észbe kapni, de talán még nem késő. Hajts rá a bigére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!