Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire örülnétek?
Figyelt kérdés
Ti mennyire örülnétek, ha a barátnőtök ilyen lenne?
-alacsony:150 :3
-hosszú barna haj, sötétzöld szemek.
-középnagyságú mell.
-vicces, okos, kicsit perverzebb :3
-félénkebb, de alkalmazkodó.
Nos, nekem egy ilyen barátnőm van, úgyérzem ő a mindenem! Nem szeretném elveszíteni!
Annyira félek, hogy valamit rosszul csinálok vagy akármi...
ő annyira jó, kedves.. de én úgyérzem, hogy bunkón és elnézően viselkedem néha a tudtomon kívül!
Mit csináljak, hogy legyek kicsit szelídebb?
Amúgy 18/F-17/L
2019. jan. 24. 07:28
1/16 anonim válasza:
Akkor ne viselkedj bunkón és elnézően.
2/16 A kérdező kommentje:
De megszokásból, most ez a lány más mint a többi..
2019. jan. 24. 07:46
3/16 anonim válasza:
És miért félsz attól, hogy elveszíted?
4/16 A kérdező kommentje:
A viselkedésem miatt, mert gondolom előbb utóbb, ő is ráun a viselkedésemre.
2019. jan. 24. 07:50
5/16 anonim válasza:
Hát akkor meg változtass azon. Bástya te helyből vagy neki futásból vagy ennyire hülye?😀
6/16 anonim válasza:
Taknyosra szopatnám minden este, azt szeretik!
7/16 A kérdező kommentje:
De ez nem megy olyan könnyen!
Eleve én mekkora vagyok már mellette?! Szegénynek, ha véletlenül neki megyek, a szomszéd városban találja magát.
2019. jan. 24. 07:56
8/16 anonim válasza:
Mi nem megy könnyen? A magasságod meg, hogy kerül ide mikor a személyiségeddel van a baj?
9/16 A kérdező kommentje:
Csak úgy megemlítettem!
Igen tudom!
Már 2 hete próbálkozom, de nem megy!
2019. jan. 24. 08:00
10/16 anonim válasza:
De figyelj már, ha itt nyafizol nekünk attól nem lesz jobb. Mi innen távban nem tudunk rajtad változtatni. Ez csak tajtad áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!