Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Örülnétek, ha egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Örülnétek, ha egy lány ezzel írna rátok?

Figyelt kérdés

Szia!😊

Sokat gondolkodtam, és úgy éreztem, itt az ideje, hogy írjak neked.:)

Nem tudom, hogy emlékszel-e még rám, de én vagyok az a lány, akit kb. 3 éve láthattál utoljára egy megyei röplabdaversenyen, még köszöntünk is egymásnak. :D Nekem már akkor is nagyon szimpatikus voltál,ez most sem változott, és sajnálom, hogy akkor nem tudtunk többet beszélgetni és jobban megismerni egymást. Remélem, lesz lehetőségünk ezt bepótolni, de persze csak akkor, ha neked is van kedved hozzá.:)

2018. dec. 24. 15:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
igen
2018. dec. 24. 15:49
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Nekem nincs bajom a leírtakkal, de persze én nem vagyok a a srác, akinek szánod az üzenetet. De szerintem nem veszi rossz néven.
2018. dec. 24. 16:02
 3/11 anonim ***** válasza:
44%
Helyzetfüggő, de alapvetően igen.
2018. dec. 24. 16:06
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
Igen, nagyon.
2018. dec. 24. 16:18
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Az elég gáz,ha 3 év alatt se jutottál ezen túl.

Ez a tini -rajongás engem az őrületbe kerget.

2018. dec. 24. 16:26
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Hát őszintén szólva kicsit cringe-nek tartanám. Persze ha nagyon ki lennék éhezve, lehet, hogy lecsapnék rá
2018. dec. 24. 16:46
 7/11 anonim ***** válasza:
18%
Tényleg cringe,dehát nem tilos magunkat megalázni.
2018. dec. 24. 17:23
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
A szöveg maga nem rossz, és elég jól hangzik is, mégis, ne várj sokat tole. Nem ismerem a srácot, így nem tudom, hogy mit szeret, mit nem. Viszont ami átlagban működni szokott, az a"Szia, hogy vagy?" Bár elég sablonos, de mégis nem olyan nyálas mint a tiéd, s nem is túl hosszú. Ez a három év, meg hogy sajnálom hogy nem tudtuk egymást megismerni is teljesen fölösleges. Ez meg a "csak akkor, ha neked is vaj
2018. dec. 24. 18:37
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

8 vagyok

Szóval ez meg a neked is van kedved hozzá... Ez tudat alatt egy kicsit taszítja.

Simán csak beszélgess vele, ilyen körúton szöveg fölösleges, és néha taszítja is az embert. Néha ront a helyzeten.

Egy szerelmet vallásnak is kevesebb esélyed van, mint elhinni valahova...

2018. dec. 24. 18:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Nemrossz, maga a szöveg jó, csak 3 év kicsit sok, de egy próbát megér!
2018. dec. 24. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!