Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örülnétek egy ilyennek? Véleményt kérek
Szóval. Néha mikor unatkozom vagy olyan kedvem van akkor szoktam olyanon gondolkozni hogy ha lesz barátnőm majd hogyan kérjem meg a kezét milyen helyekre vigyem el... Milyen szokatlan meglepiket adjak neki.
És pár napja kigondoltam egy olyat hogy:
Nyilván nem mondanék neki semmit az egészről.
Maga az ötlet úgy néz ki hogy ahol lakom ott van egy erdős rész ahova nem igen jár senki. Oda akarnék szervezni egy kis pikniket
De azzal a módszerrel hogy ahol piknikeznénk előre elrejteném a kaját meg a többi cuccot. És amikor vinném őt erre a helyre csak azt mondanám sétáljunk egyet.
Na és az az ötlet másik része hogy nem egyenest odamennénk hanem előtte rajzolnék egy térképet és meg kell találni a helyet ahol piknikeznénk. De úgy hogy amikor átadom neki hogy keresse meg előtte én elmegyek arra a helyre és ha megtalál én is ott leszek.
És úgy dobnám fel hogy mint a filmekben esetleg gyertyákkal vagy virágszirommal körbetenném a helyet.
És ezt annyira megcsinálnám már mert tudom hogy biztos örülne neki a lány de hát ez még nem fog menni mert még nincs senkim.
Na és az a kérdésem lányok hogy ti hogy reagálnátok? Milyennek tartjátok ezt az ötletet? Örülnétek ha ilyet kapnátok?
17/F
1es. Igen én egy kicsit az az érzelmesebb srác vagyok. Az a fajta vagyok aki nagyon tud szeretni és akit szeretek azért bármit megtennék.
2es nem ez volt a kérdés de azért köszi
Hat en nem nagyon szeretem ugy altalanossagban a romantikat en jobban orulnek ha peldaul egy kellemes napot eggyutt toltenenk setalgatnank a varosba estig es mindenfele elmennenk utana meg visszaerve valami kis kulonleges modon megkernee dee ez mindenkinek valtozo mi az alom es ez nyilvsn kiderul majd amikor jobban megismered azt a bizonyost.
Arrol amit te leirtal: jo otlet viszont en nem szivesen boklasznek egyedul az erdoben es ezt mar akkor tudtara is adnam hogy a-a ilyet ne
De kinek mi tetszik
16/l
Én személy szerint nem, de az összes barátnőmnek tetszene.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!