Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti inkább annak örülnétek, ha egy lány veletek cigizne, drogozna és inna ( ha ezeket művelnétek) vagy annak, hogyha egyiket sem csinálná, viszont az hogy ti csináljátok nem zavarná?
Nem szeretem, ha befolyásolnak, de rosszba sem szeretem belevinni a párom.
Ha monogám elvű a kapcsolat, akkor vagy együtt csináljuk, de akkor úgy, hogy a közös élvezet miatt, és nem a "ha ő hülye én is az leszek" elvet követve, vagy beszéljen le a hülyeségekről, természetesen érveket használva.
Ha pedig csak átmeneti a kapcsolat, akkor hagyjuk egymást békén magánügyeket tekintve.
Köszönöm a válaszokat :)
Igazából azért kérdeztem, mert a barátom elég sokat iszik, és cigizik is, a volt barátnője pedig szintén ivott és cigizett meg még pluszban drogozott is (csak füvet) , én egyiket sem csinálom, arra voltam kíváncsi, hogy ezt esetleg hiányolná-e belőlem.. persze ha hiányolja akkor sem kezdek ezekbe bele, csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!