Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelenthet? (Lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet? (Lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel nemrégiben ismerkedtem meg, és beszélgettünk már egy kicsit ittasan , és azt mondta hogy van egy srác aki tetszik neki, de a srác nem tud dönteni. Miaz már hogy nem tud dönteni? Ez nem úgy van, hogy vagy igen vagy nem?

Én minden esetre nagyon remélem, hogy így marad továbbra is vagy úgy “dönt” hogy nem mivel nagyon beleszerettem ebbe a lányba... Nem tudom, hogyan vagy miért... Mindig rajta jár az eszem és furcsa nyomás van a mellkasomon amikor rá gondolok. A hasam görcsbe rándul. Meg nem esik jól a kaja. Nem tudom, de még enni sem nagyon eszem.

Ha nem is segít senki, jól esett kiírni magamból. Hátha valaki megérti ezt...

2018. júl. 11. 23:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Érdekel valaki esetleg hogy mi lett az egészből? 😂😂😂
2018. júl. 14. 08:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Írj privit! :))
2018. júl. 14. 11:37
 13/13 A kérdező kommentje:

Azért leírom hátha érdekel valakit.

A csaj megint eljött és 1 óra után megjelent a nagy barátja és elkezdett engem kóstolgatni az a szerencséje hogy nem vertem orrba... Aztán a csaj rámír, hogy többet nem szeretne velem írkálni mivel nem tetszik neki hogy megtudnám verni a barátját. Mondom K. Aztán még aznap este megismerkedtem egy másikkal, aki érettebb, tök jól elbeszélgettünk és legalább korombeli nem 3évv fiatalabb...

Nagyvonalakban így ennyi történt 😂

2018. júl. 14. 11:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!