Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Setagawa kérdése:
Nekem van egy barátnőm. Amikor össze jöttem vele nem tudtam hogy neki van mégegy párkapcsolata(elfogadtam)és most az exe zaklatja hétvégén találkoznak,engem pedig elhanyagol... Egyre kevesebbet foglalkozik velem...szakítsak vele?
Figyelt kérdés
Igazából nagyon szeretem meg amikor letíltottam sírt is a közös csetbe de azért tudni kéne hogy hol a határ....(Ráadásul amióta elhanyagol egyre többmindent érzek a legjobb barátom iránt{fiú a legjobb barátom})tegnap 21:36
3/4 anonim válasza:
Nem tudtad, hogy van még egy párkapcsolata, de elfogadtad. Mit?
Az exe zaklatja, de simán vele tölti a hétvégét.
Letiltottad, de még jártok.
Most akkor egy barátnőd van vagy három 😄
4/4 anonim válasza:
Szerintem amúgy 3-an vagy többen vagytok. Jobb ha új “barátnőt” keresel vagy hasznosabb elfoglaltságot 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!