Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány azt mondja, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt mondja, hogy szerelmes beléd , de még egy kis idő kell neki az elozo parkapcsolata után , es ez az ido alatt mással/másokkal kettyinget , olyankor mi van?

Figyelt kérdés
Ez csupán feltételezem, nem értem pontosan mire kell ez az idő.illetve mennyi lehet ez az idő?

2024. júl. 9. 17:16
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy miután kiélte magát, akkor én b. Opcióként szerepeljek, mert tudja , hogy mennyire odavagyok érte.Ha megkérdezném nyilván fel lenne háborodva, de én akkor is ezt egy fajta megcsalásnak tartanám, vagy inkább ,hogy hazugságban tartott, mert az ilyen nem szerelem.
2024. júl. 9. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

jól látod

felejtős

2024. júl. 9. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

lehet nem akar megbántani. De mit is feltételezel pontosan? Melyik részt?

A feltételezésekre nem lehet 100%osan támaszkodni, majd akkor, ha megkérdezed, biztosra tudod a dolgokat...

2024. júl. 9. 18:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Feltételezem,vagy inkább félek attól , hogy másokkal osszefekszik. Nem olyan lány ak ismerem, de volt már egy pár dolog amit hallottam róla, állítása szerint ezek nem történtek meg.
2024. júl. 9. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg őt! ne a háta mögött ötletelj... ha szereted, higgy neki. Ha nem hiszel neki, nem bízol benne, akkor lépj tovább, akkor nem is szereted és nem is tudnátok hosszútávon együtt működni.
2024. júl. 9. 19:35
 6/8 anonim ***** válasza:
56%

Milyen megcsalásról beszélsz? Közötök nincs egymáshoz.

Ez a csaj semmit sem akar tőled, max talonban tartani, mert ez nagy divat a fiatal és buta embereknél.

De semmi értelme nem lenne ennek amúgy sem, mert folyton cseszegetnéd, hogy megcsal, és hiába mondana akármit, nem hinnél neki.

Felejtsd el tesóka.

2024. júl. 9. 20:16
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Te vagy a b-terv, a tartalék.
2024. júl. 9. 23:45
 8/8 Nincstovább ***** válasza:
29%

Te már most túl gondolod, ha pedig esélyt kapnál, csak rosszabb lenne. Szerintem, nem való még neked ez a párkapcsolatosdi és ezt a lány is érzi. Nem vagy A vagy B terv, egyszerűen “gyerek” vagy még hozzá :) Nem vagytok együtt, így azt csinál, amit jónak lát és ha ez az, hogy másokkal “összejár” akkor szíve joga. Az pedig nagyon is érett döntés, hogy szakítás után nem akar senkitől semmit, főleg nem elkötelezni magát egy olyan fiú mellett, aki már most olyanokat képzeleg, hogy mással kuffant és, hogy ez megcsalás…

33/N

2024. júl. 10. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!