Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(16 éves vagyok) Szerelmes vagyok egy Lányba aki idősebb nálam (kb 17-19 éves)! Mi tévő legye? félek hogy a korkülönbség miatt nem jönne össze a párkapcsolat.
csak buszon látjuk egymást, tehát nem tudok róla semmit.
amikor felszállok néz engem(nem undorodottan, inkább érdeklődően és látszik néha rajta mintha zavarban lenne) akkor is néz ha szemben ülök vele. (nem folyamatosan természetesen)
ugyan ott szállunk le.
szeretném megismerni, elhívni randira stb ha beleegyezik
néha aludni sem tudok miatta
ennyire szerelmes még eddig nem voltam senkibe
(16 vagyok fiú, ő pedig tippeim szerint 17-19 éves)
Egyáltalán nem biztos hogy idősebb, de ha az is, 2 év nem a világ vége
Próbáld meg, vesztenivalód nincs
Plusz ez alapján úgy tűnik nem egyoldalú az érdeklődés
A 17-19 éves lányoknak férfiak udvarolnak autóval, lakással, egzisztenciával, tapasztalattal, világképpel. Majd biztos rád fog várni hogy végezz énekórán, amikor a barátnői épp ibizán ünneplik az eljegyzésüket.
Lefele nézelődj korban, ne felfele.
7-es A saját véleményedhez megvan a jogod, de ne általánosíts már. Az hogy te hogy éled az életed az nem jelent semmit. Amúgy 1-2 év korkülönbségről beszélünk ami semmi.
Rátérve a kérdésre, kérdező szerintem ne agyalj ezen. Inkább menj oda hozzá, inkább mint hogy azt bánd aztán évekig hogy nem tetted meg.
Hat, en 30 felett amikor szingli voltam fuldokoltam a tini punciban, 20 alatt pedig szinte nem volt semmi action. De nyilvan mindenki picit mást tapasztal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!