Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány létemre egy nálam több, mint 10 évvel idősebb férfiba vagyok szerelmes, DE szeretnék ez ellen valamit tenni, ötletek?
Már kislány koromban is azt mondogattam, hogy nekem ő lesz a férjem és azóta is szerelmes vagyok belé és soha senki másra nem tekintettem még úgy, mint rá, viszont úgy érzem, hogy ez már nem egészen okés. Ő itt van 30 éves, én meg 17, teljesen más élethelyzetben vagyunk, ő dolgozik és családot szeretne, én még tanulok és még egy jópár évig nem szeretnék családot, meg a tudat, hogy úgysem lehetne köztünk semmi. Nem tudom mit csináljak, össze vagyok zavarodva, úgy érzem valahogy elkéne őt felejtenem, de pont ez, ami nem megy. Hiába ismerkedem, mint fentebb is írtam még senki más iránt nem éreztem szerelmet, úgy meg nem akarok senkivel sem összejönni, hogy nem szeretem.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Nektek mi segített?
Gondolt át, hogy mennyi esélyed lenne mellette egy normális, szeretet teljes kapcsolatra.
Velem egyszer történt ilyen fiúként.
18 éves vagyok és a szeptemberben érkezett 28 éves német tanárnő tetszett meg és lettem belé "szerelmes". Nem látszik rajta a kora, teljesen fiatalos és még olyan stílusban is beszél, ír mint én.
Az első héten még azt hittem, hogy tanuló és csak ügyeket intézni megy be a tanáriba. Aztán második hétre kiderül, hogy végülis tanár.
A probléma az volt, hogy instán még jót is beszéltem vele (később pedig égtem mikor megláttam a folyosón).
A legdurvább az volt, hogy például xd, lol és lmao-t is írt, szóval tényleg nagyon fiatalos volt.
Elengedtem végülis és ez így van rendjén.
De ha valamire kiváncsi vagy akkor nyugodtan írj.
#2 hasonlo koru egyetemi tanar vagyok, es azert megjegyezném hogy a lol meg lmao akkor lett szleng amikor mi voltunk tinik. 28-30 evesen meg abszolut fiatalos az ember.
Kerdezo: eleg egyszeru, vagy kiprobaljatok, vagy felejtsd el. Kozeput nincs. Szerintem 10-12 év belefér, ha minden más klappol. De szerelmesnek lenni, es tenyleg ossze passzolni ket kulon dolog...
Miért kellene ez ellen tenni?!
Szerintem gyertek össze, aztán majd meglátod - jön a csalódás, kijózanodás és akkor legalább vége ennek az epekedésnek, ha meg minden jól alakul, akkor még tud rád várni a pasi pár évet és akkor megint minden jól alakulhat.
Kár ezen szenvedni ennyit!
#5 Nem, nem tudnak, amint olvashatod! :D
#7 Nem vagyunk együtt, nem is leszünk, inkább olyan vagyok neki, mint egy húg. Köszönöm a válaszod, mert legalább te a kérdésemre válaszoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!