Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne a párkapcsolata 14 évesen?
14 éves barátnőmet tiltja az anyukája nagyon..
Van a barátnőmnek egy párkapcsolata ami lassan 1 éves lesz, szeretik egymást, de az lány anyja nem tud erről, korábban már kiderült hogy együtt vannak de azt hiszi az anyja hogy szétmentek, a lánynak van 2 öccse és ők folyamatosan követik a lányt, mindent elmondanak az anyjuknak ha a lány a fiúval foglalkozik..
A lányt az anyja nem engedi sehová, pedig elég jó jegyei vannak..
Normális dolog hogy így félti az anyukája a barátnőmet?
Korai lenne a párkapcsolata 14 évesen?
Az anyja viselkedése a nem normális. Teljesen rá van telepedve szegény lányra... Kortól függetlenül mindenkinek van szüksége magánélette.
Szerintem 14 évesen normális ha már valaki érdeklődik a másik nem iránt. Én is 14 évesen jöttem össze a barátommal, és már másfél éve együtt vagyunk és nincs rám semmilyen negatív hatása annak hogy nem vártam 18 éves kotomig a "pasizással". Most húgom 14, neki is van egy fiú aki udvarol és ez is rendben van.
Ez személyiségfüggő, mármint a lány személyiségétől függ, hogy az anyának igaza van-e.
A párkapcsolatok iránti érdeklődés és a párkapcsolatra való érettség nem járnak automatikusan együtt. Abszolút elképzelhető, hogy a lány pl. egy kapcsolatban nem tudna kiállni magáért, pl. belemenne dolgokba csak azért, mert pl. fél attól, hogy elhagyják, vagy pl. eleve csak az önértékelési zavarait kompenzálja a párkapcsoalttal, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!