Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások szerint is korai 16-17 évesen a párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Persze akkor úgy éreztem hogy jó lett volna, meg milyen menő lennék. De így idősebb fejjel inkább azt gondolom korai lett volna, akkor még nagyon gyerek az ember. De lehet csak én voltam későn érő.2020. szept. 16. 20:25
1/8 anonim válasza:
Nekem 15 évesen volt az első, de nem érzek ilyesmit (bár még csak 18 vagyok). Mondjuk alapból azért voltam vele, mert szerettem, nem mert menő dolog
4/8 anonim válasza:
Persze, majd 30 évesen tanulja meg kezelni az esetleges első csalódásait, nem?
5/8 Stark2000 válasza:
Szerintem nem baj ha gyerekként megtapasztalja az ember a szerelmet, kapcsolatot. Picit más a gyerek/kamasz szerelem, szerintem érdemes megtapasztalni, én legalábbis nem bántam meg.
6/8 anonim válasza:
Átlagban se mondanám. Had tapasztaljanak.
7/8 anonim válasza:
Csak akkor korai, ha nem állsz rá készen.
8/8 anonim válasza:
Ha tizenévesen azért lett volna kapcsolatod, mert az menő, akkor valóban korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!