Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki szerint neki sosem lesz barátja, partnere, és nem kell senkinek?
Mert olyan a szemèlyiségem. Nem lehet sokáig elviselni.
Nem tudok idomulni.
Nem hinném, hogy bárki is igazán tudna szeretni.
Vannak nálam jobbak, szebbek, fiatalabbak.
Hirtelen kb ennyi.
Vágyom arra, hogy legyen, de ha lenne, "nem tudnék mit kezdeni vele". Megismerni, megbízni, teljesen kitárulkozni, aztán ne adj isten elveszíteni. A sebek miatti félelem nem az egyetlen indok. Hosszútávú, közeli kapcsolatokban sosem voltam túl jó. Plusz, nem szeretem magam, így nem várhatom el, hogy egy idegen megtegye, ahogy azt sem, hogy egy bizonytalan emberre, aki bármikor beparázhat, időt fecséreljen rövidebb-hosszabb ideig. Ha már összejöttünk, nem lenne gond, de még előtte lehet...A bizalom törékeny, a nem feltétlen romantikus kapcsolatok sem acélosak. Nekem meg elegem van a megszavazott bizalomból, szeretetből, ami aztán elhalványul, aztán már közömbösek vagyunk egymásnak.
18/l
Csúnya vagyok, buta, idegesítő és nem tudom kifejezni az érzelmeimet.
Egyszóval a tökéletes csomag, nem értem miért nem kellek senkinek.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!