Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
Legalábbis ezt tapasztalom...mindenhol.2018. dec. 21. 22:23
1/7 anonim válasza:
Ennek rengeteg oka lehet. Amíg nem írod le, hogy mi történt, addig csak találgatni lehet, mert ez alapján nem lehet tudni, hogy mi lehet a gond.
2/7 anonim válasza:
Én sem kellek senkinek, fiatalabb koromban sem kellettem. Csúnya vagyok, emellé pedig rossz személyiség társul, az egyre kevesebb élő rokonságon kívül nincs más emberi kapcsolatom az életemben.
3/7 anonim válasza:
Úgy imádom az ilyeneket, semmi konkretumot nem kapunk 😂😂
Nem ismerlek, így nem tudom, hogy mi lehet a baj. Nem hiszem, hogy a kulsod lenne, hiszen az relatív, és elég kicsi esélye van, hogy senkinek ne tetszedjél. Sokkal inkább sztem belül kellene keresned a hibát. Próbáld meg kitalálni, hogy mi az amit nem szeretnek benned mások. Lehet túl csendes vagy, lehet túl hangos.
Én szívesen segítenek, de sajnos nem igazán tudok ennyi infóval
4/7 anonim válasza:
mert telített a piac, és a mai világban ki kell tűnnöd valamivel, hogy eladható legyél, különben könnyen unalmas kategória leszel sajnos
6/7 anonim válasza:
Ha nem vagy zsíros és / vagy ocsmány, akkor tutira kellesz valakinek ha kimozdulsz otthonról és ismerkedsz (bárhol).
7/7 anonim válasza:
Lehet h azert mert csunya vagy, vagy buta, vagy eretlen, vagy idegesito, vagy akar csak siman nem találtad meg meg azt az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!